Välkommen till movieposters.se. Här kan du både beskåda och köpa äldre filmaffischer i original.

Samlingen, som består av över 1100 affischer, sträcker sig från tidigt 20-tal till filmer av idag.

Ett exempel på en vacker affisch kan du till exempel se här till vänster, en affisch av Eric Rohman från 1937 och filmen "När man är kär".

Till ett galleri, där ett urval av samlingen finns att beskåda, kommer du genom att klicka på affischen till vänster. Välkommen in på ett besök.


Välkommen också till webshopen där du kan köpa filmaffischer som är till salu. Till exempel kan du där finna originalaffischen från filmen Alien (1979) samt originalaffischer från många andra storfilmer.

För att komma till webshopen, klicka på biografvaktmästaren till höger.

I webshopen finner du affischer jag har till salu. Skulle det vara så att du är ute efter en affisch som inte finns i webshopen så skicka ett email där du beskriver vilken affisch det gäller så återkommer jag så snart som möjligt med ett svar. E-postadressen finner du i marginalen till vänster. Affischerna i galleriet är i dagsläget inte till salu.


Om du inte kan se menyvalsmarginalen i svart/grått till vänster om den här sidan, vänligen klicka här för att addera den. Webbsidan är optimerad för upplösningen 1024 x 768. Den har optimerats för IE 6.0.